fitness coaching

29.95 P/M 

Het team van Online by Exercise gaat tijdens jouw persoonlijke fitness coaching traject voor het behalen van jouw doel! Samen werken we aan een passend schema waarmee je de gewenste resultaten gaat behalen!  

Omdat Online by Exercise voor persoonlijk coaching gaat is het fitness coaching geschikt voor verschillende doelen. Het team heeft o.a. ervaring met krachttraining, body building, vrouwen kracht training, conditie op peil houden, sporten voor ontspanning, sporten tijdens en na de zwangerschap, en sporten voor gezondheidsredenen.

Wat kan je tijdens de wekelijkse coaching sessies van Online by Exercise verwachten?

  • Uitleg over jouw persoonlijke training advies;

  • Een evaluatie van de afgelopen week en mogelijke aanpassingen waar nodig; 

  • Persoonlijke 4 weken training schema's;

  • Toegang tot de Online by Exercise App om jouw voortgang bij te houden.
     

Naast de wekelijkse coaching sessies adviseren wij jou voorgangsfoto’s te maken. Niet omdat wij deze willen ontvangen, maar omdat je jezelf dagelijks in de spiegel ziet. Het maken van foto’s zorgt ervoor dat jij de daadwerkelijke veranderingen tot recht ziet komen. Wees gerust, als jij je hier niet prettig bij voelt is dit geen probleem, het gaat immers om jezelf!

Activatie

 

Zodra je bent ingeschreven en het OBE team al jouw persoonsgegevens in goede orde heeft ontvangen wordt er een speciaal ‘Welcome To The Community’ bestand verstuurd. Deze ontvang jij via het opgegeven e-mailadres en hierin staat de basis van OBE beschreven en hoe het van start gaat. Naast dit welkom bestand neemt een van onze coaches binnen 48 uur contact met jou op via WhatsApp!

Contractduur

Het abonnement loopt minimaal 3 maanden. Na deze 3 maanden is het abonnement opzegbaar. Tussentijds iets wijzigen in je pakket kan altijd!

Let op, er geldt bij opzegging altijd 1 maand opzegtermijn. 

Bedenktijd

Zodra jij je hebt opgegeven voor één van OBE’s coaching vormen heb jij 14 kalenderdagen bedenktijd.

In deze periode mag je kosteloos je abonnement keuze afzeggen.

 

Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

Contact

Bel 06 17 11 74 18
Email info@exercise.nl

KVK Nummer 27128329

BTW Nummer NL9522931B01

  • linkedin_253756

Copyright © 2018 Exercise, All rights reserved.