GET LEAN - PART 5

GET LEAN LESSONS!

PART 5

Vandaag ben ik weer terug met een nieuwe les over hoe je LEAN blijft!

De KWALITEIT vs. KWANTITEIT van voedsel staat vaak ter discussie. Vooral als het over gewichtsverlies gaat, zijn de meningen nogal verdeeld. Sommige zullen zeggen dat het een kwestie is van calorieën in vs. calorieën uit. Daar zit uiteraard een hele grote kern van waarheid in. Maar ik wil jullie toch wat over de kwaliteit van voedsel vertellen.

LANGE TERMIJN

Niemand wil maar 1 maand LEAN zijn, toch? Zon fysiek wil je heel het jaar behouden. Als je LOW QUALITY FOODS eet en je verkeerd in een negatieve energiebalans dan zal je hoogstwaarschijnlijk af gaan vallen. Maar uiteindelijk zal je ook in een nutriënten deficit terecht komen omdat je KWALITEIT van voedsel laag is. Hierdoor mis je ook waardevolle micronutriënten. Dit is je afgrond naar CRASHES en CRAVINGS!

VOEDSEL KWALITEIT

Stel prioriteiten en kies voor hoge kwaliteit van voedsel. Stel daarna je macronutriënten (eiwitten, eiwitten en vetten) en calorieën in. Dit is de weg naar een verbetering van je lichaamscompositie. Vergeet niet dat je wanneer je droger wordt je BMR (Basal Metabolic Rate) hoger kan worden doordat je meer vetvrije massa aan zet. Het is wel belangrijk dat je geen achteruitgang van je prestaties in de gym krijgt. Mocht dat wel gebeuren, dan wil je rustig je calorieën weer ophogen zonder vetmassa te ontwikkelen.


Wil jij persoonlijke begeleiding? Stuur een bericht naar yvesvos@exercise.nl

KVK Nummer 27128329

BTW Nummer NL9522931B01

  • linkedin_253756

Copyright © 2018 Exercise, All rights reserved.