GET LEAN - PART 4

Persoonlijk vind ik het belangrijk om een afgetraind fysiek te hebben. Niet alleen vanwege een sportief voorkomen, maar ook omdat ik dan lekkerder in mijn vel zit. Het ligt allemaal in lijn met mijn omgeving. Ik werk in een club waar de gezondheid een grote pijler is. Dus vandaar dat ik er dan ook zo wil uit zien.


Is droog zijn en blijven makkelijk? Dat vraag je je vast af. Nou het antwoord is NEE. In de westerse gemeenschap en de sociale druk van tegenwoordig is er bijna geen houden aan. Er zijn onwijs veel dingen in onze omgeving die er voor zorgen dat we vet opslaan en een slechte spierdefinitie creëren.


Maar hoe ga je dit tegen?


Verhoog je NEAT (Non-Exercise Activity Thermogenisis). Het gros van iedereen die sport, traint op recreanten niveau. Daardoor zal er tijdens dat uurtje trainen niet heel veel verandering aan het lichaam plaatsvinden. Dat neemt niet weg dat er andere manieren zijn om toch resultaat te bereiken, welke niet gelinkt zijn aan training, slaap en voeding.


Hieronder vindt je 4 punten die je kan toepassen om toch een droger fysiek te realiseren.


1. Wandelen – Loop 1-3 x 10 min. nadat je hebt gegeten.

2. Sta bureau – Stop met altijd maar overal te gaan zitten. Vraag aan je werkgever een sta bureau. Maar waarom? Heb je onderrug klachten, ja? DAAROM!

3. Parkeer verder weg – Kies ervoor om een paar blokken verder van je bestemming te parkeren. Hierdoor wordt je gedwongen om meer te lopen en daarmee je NEAT te verhogen.

4. Traplopen – Neem de trap als je naar het toilet moet, je naar de kantine gaat, je collega iets moet vragen of als je een bezienswaardigheid gaat bezoeken.


KEEP WALKING!KVK Nummer 27128329

BTW Nummer NL9522931B01

  • linkedin_253756

Copyright © 2018 Exercise, All rights reserved.