GET LEAN - PART 3

Als ik in de gym aan het trainen ben dan krijg ik geregeld de vraag? Hoe komt het dat je aderen zo opzwellen en zichtbaar zijn? Mijn antwoord is dan ook vaak, HARD WORK, een clean voedingsplan, slaap, hydrateren, NEAT en vergeet natuurlijk niet consistent trainen.


De les vandaag gaat over SLAAP. Maar beeld je vooral niet het volgende in... Eindeloos lui in je bed liggen, NETFLIX & CHILL en vergeet uiteraard niet die overheerlijke power naps. Nee, deze voorbeelden gaan je niet helpen een keiharde sixpack of een mooie platte buik te creëren. Een vereiste van al die blokken op je buik of die mooie strakke lijnen bereik je door een negatieve energiebalans te creëren. Voordat je überhaupt over je prestaties had nagedacht, heb je waarschijnlijk eerst over je fysieke uiterlijk nagedacht. Dat is namelijk de nr.1 reden in de fitness om je aan te sluiten bij een gym.


Uiteraard kan je je proces wel optimaliseren door meer te slapen. Jezelf een paar nachten van je slaap beroven, heeft uitgewezen dat er een aanzienlijke vermindering van microbiome plaatsvindt. Dit is een van de vele bacteriën in je darmen. Als deze bacterie in je darmen minder dan optimaal is, dan zal de vertering van voedsel veel langzamer verlopen. En vergeet daarmee dan al helemaal de gedachte van het verlagen van je vetpercentage met als uitkomst je beoogde SEXY fysiek.


Probeer dan vanaf nu 7-9 uur per nacht te slapen. Bij voorkeur tussen 2200-0700 uur.


GET MORE HOURS BEFORE MIDNIGHT!KVK Nummer 27128329

BTW Nummer NL9522931B01

  • linkedin_253756

Copyright © 2018 Exercise, All rights reserved.