GET LEAN - PART 1

Waarom dit onderwerp?


Is er iemand die geen gezond lichaam ambieert? Zo nee, GET OUTTA HERE! Week in week uit begeleid ik tientallen cliënten om hun doelen te verwezenlijken.


Het is een gemakkelijke aanname om te denken dat bepaalde personen gezegend zijn met een strakke SIXPACK! Echter werken deze personen er keihard voor om heel het jaar hun fysiek te behouden. Deze personen maken constant bewuste keuzes om hun lichaamscompositie te behouden.


Vaak wordt mij gevraagd Yves wat is je vetpercentage? - Hoe krijg ik een strakke buik? - Kan ik afvallen op bepaalde lichaamsdelen?


Het antwoord is… NEE. Het kan wel zo zijn dat bepaalde lichaamsdelen sneller droog worden als je je calorieën omlaag brengt of je macro’s veranderd. Maar THE BOTTOM LINE is dat je geen vet kunt verliezen waar je het graag zou willen zien verdwijnen.


De les van vandaag gaat over:


HYDRATEREN


Wat betekend dit? Zorg ervoor dat je genoeg water drinkt en uiteraard op kan nemen. Als je constant naar het toilet moet, dat is een teken dat je cellen niet effectief water op kunnen nemen.


Er zijn vele voordelen van hydrateren:

- Het onder controle houden van sugar & salt cravings;

- Verbeteren van je energie levels;

- Een betere opname van nutriënten


Drink tussen de 2-4 liter water op een dag om optimaal gehydrateerd te blijven. Uiteraard kan dit variëren, dit is afhankelijk van je lichaamsgewicht. Voeg een snufje Himalaya zout toe voor een betere opname.


De berekening hiervoor is 0.03 x lichaamsgewicht. Train je veel? Hou dan 0.04 x lichaamsgewicht aan.KVK Nummer 27128329

BTW Nummer NL9522931B01

  • linkedin_253756

Copyright © 2018 Exercise, All rights reserved.