5 redenen waarom je zou moeten aansluiten bij OBE.

Als je meer uit je training wilt halen, wilt gaan starten met trainen, of begeleiding kan gebruiken over wat je het beste kan eten is OBE van grote waarde voor jou! OBE doet over het algemeen niet aan heftige diëten, we kijken voornamelijk naar jouw persoonlijke leefstijl en wat daarbij past! OBE bestaat uit een team online coaches op het gebied van fitness en voeding begeleiding. En nu vraag jij je wellicht af, waarom zou ik voor OBE kiezen, en wat maakt deze manier van online coaching nou zo bijzonder? Lucky you, want precies dat hebben we voor jou op een rijtje gezet!


1. We’re in this together.

Onze voedingscoaches zijn ontzettend toegewijd. OBE hecht veel waarde aan persoonlijk contact, daardoor ook de keuze voor een wekelijks contact moment via WhatsApp. Zo bieden wij een stok achter de deur, en is er regelmatig contact waarin knelpunten maar ook successen besproken kunnen worden met jouw persoonlijke coach!


2. Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching staat zoals eerder genoemd stipt op nummer 1. Vragen mogen direct gesteld worden, we streven naar een zo snel mogelijk antwoord en we houden af en toe de voortgang in de gaten buiten de geplande contact momenten om! Dit zorgt ervoor dat de coaches daadwerkelijk toegewijd te werk gaan en de juiste persoonlijke aandacht kunnen geven!


3. Balans in je leven

Tuurlijk begrijpen onze coaches dat het fijn is zo snel mogelijk resultaat te zien, maar onze insteek is werken naar een gebalanceerde leefstijl waar jouw droom ook werkelijkheid blijft. Hierdoor kan het wat wellicht langer duren voor je jouw uiteindelijk doelen haalt, maar we doen er dan ook alles aan om dit blijvend te houden! Door kleine aanpassingen, zowel fysiek als mentaal, streven we naar fitheid, zelfvertrouwen, geluk en een verbeterde gezondheid waar mogelijk!


4. Structuur

De wekelijkse online contact momenten zullen op een vast tijdstip plaats vinden. Omdat tijdens dit contact moment er schrijvend gecommuniceerd wordt tussen coach en cliënt, worden gedachten opnieuw geordend en communiceer je met meer aandacht. Omdat de coaching op afstand is, is er ook een lagere drempel om eerlijk te zijn. Het komt nog wel eens voor dat tijdens coaching sessies een leugentje om eigen bestwil gebruikt wordt. Want zeg nou eerlijk, het is af en toe best confronterend om jouw gedrag en manier van leven open en bloot met een willekeurig iemand te bespreken. Onze coaches merken dat contact momenten via WhatsApp vaak een vertrouwde indruk wekken waardoor de neiging om date ene leugentje om eigen bestwil te gebruiken minder wordt. Dit alles beïnvloed het coaching traject zeer positief en cliënten geven ook aan zich op hun gemak te voelen bij de manier van coaching en communicatie.


5. Exclusieve content

OBE heeft twee kanalen waar het team exclusieve content deelt, MORE en THE OBE BIBLE. MORE is het kanaal waar jij je nu bevindt, hier deelt OBE gratis artikelen en tips o.a. over leefstijl, afvallen, sport, fitness, voeding, recepten en trends.

THE OBE BIBLE is een betaalde dienst, maar wanneer jij een coaching traject bij OBE volgt heb je GRATIS toegang tot dit kanaal! THE OBE BIBLE bestaat vooral uit wat meer diepgaande artikelen ontwikkeld door het team van OBE. De voeding en fitness industrie staat centraal, maar er worden ook maandelijkse trainingsschema’s en zelfs home workouts gedeeld!

KVK Nummer 27128329

BTW Nummer NL9522931B01

  • linkedin_253756

Copyright © 2018 Exercise, All rights reserved.