Heb je behoefte aan meer begeleiding voor jouw fitness en gezonde leefstijl?
​Dan is ONLINE COACHING zeker iets voor jou!

 

Onze coaches doen er alles aan om passende voedingsschema's en/of training schema's te creëren aangepast naar persoonlijke leefstijlen. Via Whatsapp of Facetime begeleidt jouw persoonlijke coach je in het realiseren van jouw doelstelling en krijg jij antwoord op al je vragen!

€39.95 P/M 

Ontwerp zonder titel (3).png

MEET THE COACH

YVES VAN OOSTROM SOEDE

Een goed programma is er één die je vol kunt houden. Geen moeilijke formules of heftige percentages. Mijn doel is om bij elke cliënt het maximale te bereiken ongeacht het niveau, maar wel op een verantwoorde manier. Of het nu gaat krachttraining, het bereiken van het hoogste niveau in professionele sportprestaties of een lichaamstransformatie. Ik heb veel ervaring op het gebied van afvallen, spiermassa opbouwen, gezondheid optimaliseren en andere type trainingen. Stilstaan is achteruit gaan en daarom blijf ik constant op zoek naar nieuwe manieren om jou te prikkelen!

ACTIVATIE

Zodra je bent ingeschreven en wij al jouw persoonsgegevens in goede orde hebben ontvangen neemt één van onze coaches binnen 48 uur contact met jou op via WhatsApp!

CONTRACTDUUR

Het abonnement loopt minimaal 1 maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Tussentijds iets wijzigen in je pakket kan altijd!

BEDENKTIJD

Zodra jij je hebt opgegeven voor coaching heb jij 14 kalenderdagen bedenktijd.

In deze periode mag je kosteloos je abonnement keuze afzeggen.

 

Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

KVK Nummer 27128329

BTW Nummer NL9522931B01

  • linkedin_253756

Copyright © 2018 Exercise, All rights reserved.