VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is ONLINE by EXERCISE?


ONLINE by EXERCISE is het nieuwe online platform binnen Nederland voor al je online sportbehoeftes.

Het platform bestaat uit Online Coaching en On Demand.

Online Coaching is persoonlijke online coaching met betrekking tot training en voedingsbegeleiding! Met de professionele coaching van ONLINE by EXERCISE krijg je wekelijkse consulten via WhatsApp van circa 20 minuten.

On Demand is een platform waar virtuele lessen kunnen worden gevolgd van de hoogste kwaliteit. Vanuit de veilige omgeving van je woonkamer kun je al je favoriete lessen volgen.

Denk aan; Yoga, Pilates, Aerobics en Fitness lessen.
Wat zijn de kosten ONLINE BY EXERCISE


ONLINE BY EXERCISE biedt twee opties aan.

Hieronder een opsomming van alle diensten:”

  • Online Coaching €29,95*;
  • On Demand €6,95; (Jaarabonnement)
  • On Demand €9,95; (Maandabonnement)

** Let op, Online Coaching heeft een minimale duur van 3 maanden.

We berekenen bij inschrijving een pro rato bedrag, zo kan je op elk moment van de maand starten.
Hoe lang duren de coaching trajecten?


De coaching trajecten duren allemaal minimaal 3 maanden. Het team van OBE heeft hier speciaal voor gekozen omdat je simpelweg binnen 1 maand het gewenste resultaat nooit kunt bereiken. 3 maanden is de minimale tijdsduur die wordt aangeraden om resultaat te zien.

‘THE OBE BIBLE’ heeft een minimale duur van 1 maand.
Wat heb ik allemaal nodig als ik gebruik maak van Online Coaching?


Voor Online Coaching heb je zeker niet talloze superfoods en andere dure spullen nodig. Wat wij wel aanraden om in huis te halen is een meetlint en weegschaal. Ook moet je de WhatsApp app op jouw telefoon hebben.
Hoe moet ik een abonnement aanvragen?


Je kunt onze diensten aanvragen via de ‘ik wil inschrijven’ knop. Na het invullen van dit formulier wordt jouw aanvraag z.s.m. in behandeling genomen. Klik hier om direct naar het aanvraag formulier te gaan.
Moet ik lid zijn van een sportschool om deel te nemen aan Online Coaching?


Voor de Online Coaching is het in principe niet nodig om lid te zijn van een sportschool. Wel is het natuurlijk afhankelijk van je doel. Stel je wil sterker worden, dan heb je simpelweg veelal attributen nodig om progressie te blijven maken. Buiten het bovenstaande voorbeeld raden wij aan te doen waar jij je fijn bij voelt. Heb jij een bepaald doel maar wil jij liever thuis trainen, dan gaat het team haar uiterste best doen om een trainingsplan te schrijven wat thuis uitgevoerd kan worden.
Worden mijn resultaten op de website geplaatst?


Bij het delen van resultaten in tekst of beeld is dit tussen jouw coach en jezelf. Online by Exercise waarborgt jouw privacy en mocht het zo zijn dat we jouw resultaten willen delen nemen we daar altijd eerst contact over op.

Mocht je nog benieuwd zijn naar wat Online by Exercise met persoonsgegevens e.d. doet, verwijzen wij je graag naar onze privacy verklaring.
Is de Online Coaching voor mij geschikt?


Als je met deze vraag zit kan je altijd contact met het team opnemen via info@exercise.nl of via WhatsApp +316 143 092 45.
Ik heb een ‘On Demand’ abonnement, hoe krijg ik toegang tot het portaal?


Via onze site kun je naar de log-in pagina gaan. Hier kan je registeren voor een account. Omdat de inhoud van ‘On Demand’ betaald is, moet je eerst toestemming van een van onze medewerkers krijgen. Jouw verzoek wordt binnen 24 uur behandeld. Daarna kun je inloggen en de content vinden onder 'Mijn Account'.
Hoe kan ik de voeding logg app downloaden?


Na het downloaden van de OBE APP is het heel makkelijk om de speciaal ontwikkelde voeding APP te downloaden. In het menu van de OBE APP kun je in de balk onderaan 'prestatie' aanklikken. Scrol hierin iets naar beneden, en klik op 'log voeding'. Je zal doorverwezen worden naar de externe APP.
Ik heb een allergie, is Online Coaching voor mij geschikt?


Online Coaching is een dienst waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Het team doet er alles aan om schema’s en begeleiding te verschaffen dat bij jouw leven past. Hier horen dus ook leefstijlen met allergieën e.d. bij.
Ik heb nog een vraag, wat nu?


Mocht het zo zijn dat je buiten jouw consult om een dringende vraag hebt waardoor je echt niet verder kan, ben je altijd vrij om contact op te nemen via info@exercise.nl, of via WhatsApp +316 143 092 45. We doen ons best om voor je klaar te staan!
Ik heb mij toch bedacht, wat nu?


Zodra jij je hebt opgegeven voor één van OBE’s coaching vormen heb jij 14 kalenderdagen bedenktijd. In deze periode mag je kosteloos je abonnement keuze afzeggen. Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.
Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?


Jammer dat je ons wil verlaten maar wellicht is het ook omdat je een omslag in je leven hebt gemaakt waarbij je geen begeleiding meer nodig hebt!

Het opzegformulier is te vinden in de footer, of klik hier om direct naar het opzegformulier te gaan. Na definitieve bevestiging per email is je opzegging pas officieel bevestigd.

KVK Nummer 27128329

BTW Nummer NL9522931B01

  • linkedin_253756

Copyright © 2018 Exercise, All rights reserved.